Return to site

Kun nastarenkaat ovat paras valinta

Talvirenkailla

Nastarenkaat ovat paras valinta, kun ajat paljon jäällä ja pakkaantuneella lumella, etenkin alueilla, jotka vaativat usein ketjuja. Monet vuoristoalueet, joilla lumi ja jää pysyvät teillä pitkään, ovat nastarenkaiden ihanteellisia kohteita. Tämä johtuu siitä, että mikään ei voita nastarenkaita jäällä, koska ne antavat parhaimman pidon ja kitkan, erityisesti sivuttaiskitkan.

Nastarenkaat ovat edistyneet vuosien varrella ja ovat nyt itse asiassa ympäristöystävällisempiä, esimerkiksi Nokian Hakkapeliitta 9: n kaltaisissa renkaissa käytetään ”Eco Stud 9 -konseptia”, joka vähentää tien kulumista ja melua näiden nastojen uuden innovatiivisen suunnittelun takia. Nämä ekologisten nastojen viistokärjet jakavat nastan iskuvoiman laajemmalle alueelle. Tämä johtuu siitä, että erimuotoiset nastat luovat ilmatilan alalaipan keskelle ja keskimmäistennastojen viistottaisiin kovametallikärkiin muodostaen siten tyynyn, joka vaimentaa tiekontaktia.

Nokian Hakkapeliitta 9: ssä on myös aggressiiviset syvät lumiurat, mikä mahdollistaa lisäpidon liikkuessa syvällä lumella. Tämä yhdessä uusien ympäristöystävällisten talvikumirengasyhdisteiden kanssa, joiden avulla kumisekoite pysyy elastisena myös matalissa lämpötiloissa, on joitain uusista innovatiivisista malleista, jotka tekevät tästä talvirenkaasta tehokkaan talvirenkaan. Nämä uudet innovaatiot tekevät näistä renkaista markkinoiden alhaisimman melun ja polttoaineenkulutuksen renkaat.

Nasta- tai kitkarenkaiden välillä valittaessa on otettava huomioon monia tekijöitä, kuten millaista ajoa ajat ja millaisia ​​tieolosuhteita koet. Valitsemalla sitten sinulle sopivammat kitka- tai nastarenkaat, näin varmistetaan, että sinulla on parhaimmat renkaat talvikaudelle. Talvirenkaat mahdollistavat asianmukaisen jarrutuksen ja tarjoaa pitoa lumella ja jäällä. Tämä johtuu ylimääräisestä pidosta, joka maksimoi kitkan, ja nastat vieläkin enemmän.

Talvirenkailla ajoneuvo pysähtyy paljon nopeammin kuin kesärenkailla tai jokasään renkailla. Tämä johtuu ylimääräisestä pidosta, joka maksimoi kitkan, ja nastoilla vieläkin enemmän.

Lisätietoja nastarenkaista löytyy osoitteesta https://www.nokianrenkaat.fi/

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly