Return to site

Pian On Kesärenkaiden Aika

· kesärenkaat,talvirenkaat,renkaat
kesärenkaat

Kesäkausi lähestyy ja joudut pian vaihtamaan kesärenkaat. Kesä- ja talvirenkaat välillä on suuri ero, koska niissä on erilainen kumiyhdiste ja täysin erilainen kulutuspintakuvio. Tästä syystä ne käyttäytyvät erilailla, joten niitä ei tule käyttää kuin niille tarkoitettuna aikana. Kesärenkaiden käyttö on vaarallisempaa talviolosuhteissa kuin talvirenkaiden käyttö kesäolosuhteissa, joten varmista, että mieluummin hieman pidennät talvirenkaidesi käyttöä välttääksesi ajoa kesärenkaiden kanssa talvisissa olosuhteissa.

Talvirenkaissa käytetty kumiyhdiste on tarkoitettu käytettäväksi matalassa lämpötilassa. Renkaissa on lisäaineita, jotka pitävät kumin pehmeänä myös hyvin alhaisissa lämpötiloissa. Kesärenkaissa käytetyssä kumiseoksessa ei sitä vastoin ole samoja lisäaineita, joten ne muuttuvat koviksi matalissa lämpötiloissa. Ne eivät kuitenkaan tule liian pehmeiksi erittäin kuumina kesäpäivinä. Kun käytät talvirenkaita kesäolosuhteissa, renkaat saattavat muuttua hiukan liian pehmeiksi, mikä lisää pitoa ja siten kulumista. Sinulla on kuitenkin riittävä pito, joten et ole vaarassa sen suhteen. Jos ajat kesärenkailla talviolosuhteissa, saatat olla täysin ilman pitoa lumella tai jäällä.

Sinulla on myös erilainen kulutuspintakuvio, koska kesärenkaiden on pääasiassa käsiteltävä kuivaa asfalttia tai märkiä teitä. Talvirenkaiden on sitä vastoin käsiteltävä lunta, jäätä ja loskaa. Niiden on luotava pito erittäin liukkaille pinnoille, samalla kun ne pystyvät käsittelemään satunnaisia sateisia märkiä teitä lämpötilassa, joka on lähellä nollaa. Tämä lisää paljon kulutuspinnan stressiä ja tarvitset erinomaisen yhdistelmän oikeasta kumiseoksesta ja kulutuspintakuviosta talviolosuhteiden hallitsemiseksi.

Kun ostat uudet renkaat, sinun on varmistettava, että saat korkealaatuiset renkaat, jotka toimivat muuttuvissa lämpötiloissa. Ja sinun on varmistettava, että vaihdat renkaat ajoissa varmistaaksesi, että hyödyt jokaisen renkaan ominaisuuksista käsitellä haasteita, joita kohtaat eri vuodenaikoina.

Jos valitset halvemmat renkaat, asetat itsesi jo epäedulliseen asemaan. Niiden suorituskyky tai ominaisuudet eivät ole samat kuin parempien renkaiden. Turvallisuus ominaisuudet ovat heikommat ja halvemmalla renkaalla on suurempi vierintävastus, joka johtaa niiden nopeampaan kulumiseen. Se aiheuttaa myös, että ajoneuvo kuluttaa enemmän polttoainetta ajaessasi. Joten, sekä renkaiden kuluminen että polttoaineenkulutus puhuvat halvempia renkaita vastaan. Halvat renkaat ovat myös ympäristön kannalta huonompi vaihtoehto, koska joudut ostanaan uudet renkaat aikaisemmin ja autosi syö enemmän polttoainetta. Joten laaturenkaat todella kannattavat!

Lisätietoja kesärenkaista löytyy osoitteesta https://www.nokianrenkaat.fi/.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly