Return to site

Käytä rengashakua löytääksesi oikeat renkaat ajoneuvoosi

· kesärenkaista,talvirenkaista,215,65R16,kesärenkaat
215/65R16 kesärenkaat

Jotkut isoista rengasvalmistajista ovat tehneet helpoksi löytää oikeat renkaat ajoneuvoosi, koska he sallivat sinun tehdä rengashakuja joko autonvalmistajan, vuoden, mallin tai moottorin koon perusteella varmistaaksesi, että sinulla on rengas, jota suositellaan käytettäväksi. Tämä on tärkeää myös, jos sinulla on sähkö- tai hybridi, koska kaikkia renkaita ei suositella käytettäväksi näissä.

Voit myös etsiä renkaita mittojen perusteella, joten syötät leveyden, korkeuden ja vanteen koon ja saat tuloksia eri kesärenkaista, talvirenkaista ja jokakelin renkaista, joita kyseiselle mitoille on saatavilla. Voit myös nähdä sinulla olevat kitka- ja nastarengas vaihtoehdot. Voit tietysti vain googleta esimerkiksi 215/65R16 kesärenkaat löytääksesi käytettävissä olevat kesärenkaat tälle mitalle. Tämä säästää aikaa, kun et tarkastele rengasvaihtoehtoja, joita ei ole olemassa näillä mitoilla.

Oikean rengaskoon löytäminen on tietysti vain yksi askel rengasvalintaprosessissa, sinun on myös varmistettava, että nämä renkaat ovat korkealaatuisia ja että ne tarjoavat riittävän suorituskyvyn ja turvallisuuden, jota haluat ajoneuvoosi. Tähän vaiheeseen pääsemiseksi on joitain erilaisia ​​tapoja. Yksi tapa on käyttää EU-merkintää, joka on pakollinen kaikille EU: ssa myytäville renkaille. EU-Merkinnöistä näet kolme tärkeää ominaisuutta, jotka eivät välttämättä ole ainoita ominaisuuksia joita tarvitset, mutta auttavat sinua, kun valitset muutaman lopullisen vaihtoehdon välillä.

Luettelossa mainitut ominaisuudet ovat märkäpito, rengasmelu ja vierintävastus, mikä osoittaa polttoaineenkulutuksen. Vierintävastus on yleensä korkeampi halvemmilla renkailla, mikä on hyvä syy välttää heikompaa laatua ja halvempaa rengasta, koska joudut maksamaan siitä pitkällä aikavälillä enemmän korkeamman polttoaineenkulutuksen, renkaiden suuremman kulumisen ja korkeampien hiilidioksidipäästöjen vuoksi. Märkäpito kertoo kesärenkaiden turvallisuuden, mutta se ei kerro kuinka hyvä talvirengas on, koska talvirengasta ostaessasi sinun on tiedettävä lumi- ja jääpito. Rengasmelu on tärkeä ja voi vaikuttaa negatiivisesti ajomukavuuteen, etenkin sähkö- tai hybridi-ajoneuvoissa.

Yllä olevien tietojen lisäksi on suositeltavaa tarkistaa myös erilaiset rengastestit, joita tekevät autojärjestöt tai autolehdet. Tämä on tärkeää talvirenkaiden kannalta, koska EU: n rengasmerkinnät eivät anna riittävästi tietoa talvirenkaiden suorituskyvystä. Jokakelin renkaiden käytössä on myös arvioitava lähinnä sitä, kuinka hyvin ne toimivat talviolosuhteissa. Jos aiot käyttää niitä talviolosuhteissa. Koska jokakelin renkaita voidaan käyttää ympäri vuoden, ne tarjoavat helppoutta, koska et tarvitse renkaanvaihtoa. Ja niillä on turvallista ajaa joka kelillä.

Lisätietoja rengashaun käytöstä ajoneuvollesi sopivien renkaiden löytämiseksi on osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly