Return to site

Uuden renkaan valintaa runsaasta tarjonnasta auttaa EU:n rengasmerkinnät ja nettitieto

· talvirenkaita,kesärenkaille,renkaiden
kesärenkaille

Kaikissa EU: ssa myytävissä renkaissa on EU-rengasmerkintä. Tämä on aloite energiankulutuksen vähentämiseksi, ja se koskee kaikkia sähkölaitteita. Tämä on tehty tiettyjen tavaroiden ostoprosessin yksinkertaistamiseksi, myös renkaiden. Useimmat ihmiset eivät ole niin tietoisia renkaista, huolimatta siitä, että he ovat auton omistajia. He saattavat ostaa renkaita vuosien varrella, mutta monet eivät ymmärrä renkaiden merkitystä.

Renkaat ovat tärkeä turvaominaisuus autossa, joten jokaisen pitäisi voida tehdä tietoinen päätös minkä renkaan valitsee. Ennen oli hyvin vaikeaa verrata eri renkaita. EU: n rengasmerkintä helpottaa päätöksentekoa. On ymmärrettävä, että nämä eivät ole ainoita tärkeitä ominaisuuksia rengasta valittaessa, mutta ne ovat hyvä ottaa huomioon kun teet valintaa. Sinun on myös ymmärrettävä, että vaikka ne rengasmerkinnät ovat hyviä kesärenkaille ja jokakelin renkaille niin ne eivät anna luotettavia arvoja valittaessa talvirenkaita tai eivät kerro jokakelin renkaiden suorituskykyä talviolosuhteissa. Siksi sinun on luotettava rengastesteistä saatuun nettitietoon EU rengasmerkintöjen lisäksi löytääksesi parhaan rengasvaihtoehdon autollesi.

Rengasmerkinnät osoittavat renkaan vierintävastuksen, tämä on tärkeää polttoaineenkulutuksen suhteen. Rengas, jolla on korkea vierintävastus, kuluttaa enemmän polttoainetta, joten ei ole syytä valita rengasta, jolla on korkea vierintävastus. Nämä renkaat pakottavat sinut kuluttamaan enemmän rahaa polttoaineeseen ja pysähtymään useammin huoltoasemalla. Kun kulutat enemmän polttoainetta, tulee myös enemmän hiilidioksidipäästöjä, mikä on haitallista ympäristölle. Renkaan kuluminen nopeutuu suuremmalla vierintävastuksella, joten renkaat kuluvat nopeammin ja ne on vaihdettava nopeammin.

Sitten ne myös osoittavat renkaan vierintämelun, joka voi vaikuttaa ajomukavuuteen, jos renkaan melu on erittäin korkea. Sähköautoissa tämä ongelma voi olla vielä merkittävämpi, koska autot ovat yleensä erittäin hiljaisia ​​verrattuna polttomoottorikäyttöisiin autoihin. Ei tietenkään ole syytä valita rengasta, jolla on korkea rengasmelutaso. Se voi olla jopa vaarallinen, jos äänitaso on liian kova. Uudemmat renkaat ovat jopa torjuneet tätä ongelmaa ottamalla käyttöön hiljaisen sivuseinän tekniikan, jossa kumikerros vaimentaa melua estämällä sen pääsemistä kupeelle.

Lopuksi sinulla on vielä turvallisuusominaisuus märissä olosuhteissa, mutta ei jäällä tai lumella, joten tämä koskee enemmän kesärenkaita. Mutta tämä on tärkeää, koska se korostaa pitoasi joka sinulla on haastavammilla märillä pinnoilla verrattuna kuivaan tiehen. Ja se myös osoittaa, kuinka nopeasti voit pysäyttää auton, eli se näyttää jarrutusmatkan märillä pinnoilla.

Lisätietoja uusien renkaiden tiedoista EU: n rengasmerkinnöissä, jotta löydät laadukkaita renkaita, käy osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly